Even verder voorstellen...
Los Papa Ger

Der 'Blommehöfkes Ger' is een Los Papa van het eerste uur. Hij is al vanaf de oprichting eind 1993 - samen met een 6-tal vaders van kinderen van de voormalige Jozefschool - bij de Los Papas.

In het begin was het lidmaatschap van de Los Papas gekoppeld aan het hebben van een of meer kinderen op de Jozefschool/Windwijzer aan de Dr. Clemens Meulemanstraat. Omdat Rik Wagemans naar de middelbare school ging, moest vader Ger met pijn in het hart de Los Papas verlaten. Enkele jaren later, toen Jip op de locatie 'Cleem' kwam, kon Ger gelukkig weer toetreden.

Ger is een specialist in het uit de maat dansen. Een hele kunst, want probeer maar eens continue 'n kwart maat te vroeg of te laat je pasjes te dansen. Dat lukt niet iedereen. Nou moet ik eerlijk zeggen dat ik, na jaren oefenen ook aardig in de richting van het uit de maat dansen kom.Los Papa Hans (d'r Lange)

In het seizoen 2003/2004 versterkt Hans onze gelederen. Een sportief type (o.a. Heëele Sport) , evenals zijn beide zonen, waardoor hij vrijwel ieder weekend of in de gymzaal of op het voetbalveld te vinden is. Gelukkig valt de winterstop samen met ons Carnavalshoogseizoen.

In het begin een beetje 'ine blue jong'. Zijn vrouw Gertie was er, na zijn voordracht binnen onze herenclub, van overtuigd dat hij nooit met ons mee zou doen. “Niks voor mijn Hans, dat durft ie niet!” Maar ja, stille waters...

Inmiddels heeft Hans de smaak te pakken gekregen (ook van het Warsteiner-pils) en gaat ie werkelijk helemaal los. Tja, 't heeft hem natuurlijk wel wat gekost ;-)

Een engel die rozenblaadjes strooit, met een panfluit opkomen terwijl het instrument ergens tussen de coulissen verdwenen is, tien minuten extra op een aambeeld staan te meppen omdat de muziek vast hangt; het maakt die Lange allemaal niks meer uit. Naast danspasjes is knippen en plakken zijn grootste hobby geworden. Hans is namelijk gebombardeerd (wie is voor ??) Tot 33n van de geluidmixers binnen onze club.


Los Papa Henk

Henk (sinds eind 1999 bij Los Papas) is vaak het brein, de initiator, achter onze optredens. Voordat het seizoen is afgelopen, loopt hij al met ideeën voor de nieuwe (hoofd)act voor het komende (carnaval)seizoen. Iedereen neemt hij mee in zijn enthousiasme en gezonde geestdrift.

Zelfs kennissen, Finie voor de geografie, en zijn eigen familie, z'n neef voor de idee‘n en z'n pa voor het betere timmerwerk, worden er al vroeg in betrokken. In dit alles wordt hij volledig gesteund door vrouw (Inge) en kinderen. Regelmatig wordt vlak voor onze optredens van zijn huiskamer gebruikt gemaakt om het een en ander nog even te oefenen; hierbij wordt door Inge voor de nodige inwendige mens gezorgd.

Mede door Henk's ijver en doorzettingsvermogen zijn wij steeds goed voorbereid en ruim op tijd gereed voor onze optredens.

Zijn moto ...'perfectie'...Last updated 1.11.2023

Los Papa Jo

Jo is in het huidige Los Papas gezelschap een van de oudgedienden van het eerste uur. Hij werd gevraagd om bij Los Papas te komen toen zijn oudste dochter Loes naar de voormalige Jozerschool ging (1995). Daarna wist hij niet meer van ophouden en heeft heel wat plezier met Los Papas beleefd.

Hij is dé organisator van de zaken achter de schermen. Hij regelt niet alleen het administratieve werk. Hij verzorgt ook onze website.

Maar hij is vooral onze specialist voor de technische zaken. Elk jaar opnieuw moet er gesleuteld en gelast worden aan de nieuwe attributen. Dan is Jo de man die met ideeën komt en deze ook weet uit te werken tot soms ingenieuze creaties. Hij is dan weer menig uurtje in zijn garage aan de slag om dat allemaal op tijd voor elkaar te krijgen.


Los Papa Walter

Walter, alias 'Wallie', een echte Los Papa (sinds eind 1998)

Hij meent steeds de komiek uit te moeten hangen: is er een rol te verdelen als vrouw, dan is hij er als de kippen bij! Muzikaal kan hij totaal uit zijn dak gaan.

Onze optredens en oefenavonden zijn helemaal goed voor zijn conditie!!!; gelukkig hebben we een mobiele douche, want het kost hem heel veel zweet !!! Hij is de oudste van de boys, het verstandigst? Daar wordt nog over getwijfeld!!!

Gelukkig is carnaval in de koude periode van het jaar, want anders was hij niet weg te sleuren op zijn zonnebedje aan zee; hij bakt zich graag bruin.

Een echte Los Papa, gek op de leuke dingen va 't leave!!!Los Papa Der Tibert

Een persoon met een super dynamisch “goddelijk” lichaam ??????

Je mag wel zeggen een duizendpoot die het thuis te vertellen heeft tot carnavalsvrijdag. Met de dolle dagen van carnaval is zijn vrouw de baas, hij moet dan op skivakantie met zijn gezin. Met pijn in zijn hart heeft hij menig jaar de sleuteloverdracht moeten missen, waar zijn Los Papas vrienden een van de hoofdacts zijn in de wereldstad Heerlen.

Binnen de carnavalswereld is hij geen onbekende en schuwt het niet om in de rol van een ander te kruipen. Vanaf het seizoen 2001/2002 een Los Papa in hart en nieren. Je mag wel zeggen een beest op het podium. Een Los Papa om trots op te zijn 'slijm slijm'.Los Papa Jack

Eind 2011 was Jack voor het eerst met Los Papas op de bühne te zien.
Bij de eerste kennismaking met de zittende Los Papas, leek hij nog wat bescheiden, maar de ware aard van deze kolderieke flapuit kwam al snel naar boven. Met zijn humoristische benadering van zaken, weet hij telkens weer de lachers op zijn hand te krijgen en is hij, mede dankzij zijn forse postuur, altijd weer opvallend aanwezig.

Jack is als koldergek een aanwinst voor Los Papas.Los Papa Der Louis

Louis, alias Luighi, is sinds eind 2004 bij Los Papas. Naast Los Papas, zijn koken, lekker uit eten en verre reizen maken enkele van zijn hobby's. Hij staat het liefst op de voorgrond en de rol als Moelemeeker van Los Papas is dus geen probleem voor Luighi. Deze rol is op zijn lijf geschreven.

Binnen Los Papas is er een taakverdeling. Luighi heeft de taak als castingbureau zodat alles op tijd en volgens afspraak verloopt. Tijdens de optredens is hij diegene die de tijd in de gaten houdt, zodat we niet te laat komen bij het volgende optreden.