Los Papas


Wat kun je van ons verwachten?

Sjlagers:


Hoofdacts:

Met ingang van het seizoen 2019-2020 presenteren we geen dans-, show- en cabaretacts meer, maar beperken we ons tot het zingen van onze eigen sjlagers en brengen we medleys van bekende, vooral Duitse “meezingers”, zo af en toe “doorweekt” met kolderieke scatches. Maar als we de kans krijgen, geven we ook nog een Zugabe waarbij we het liefst veel mogelijk publiek betrekken om zo weer als vanouds één georganiseerde chaos neer te zetten.
Even voorstellen ...


Los Papas is een carnavals-koldergroep, bestaande uit 8 mannen van de Heerlerbaan, die zang op humoristische wijze afwisselen met kolderieke acts in een ongeveer 15 minuten durend optreden.


Meer actuele info vind je op onze Facebook-site.


In 2017 zijn we een heel andere weg ingeslagen met onze deelname aan het Heëlesj Sjlagerkonkoer, waar we de 3e plaats wisten te behalen. Daarna hebben we elk jaar een nieuwe sjlager uitgegeven, met als topper het winnen van de titel “Sjlager va Heële 2023

Wie zijn we?


Los Papas bestaat vanaf 1993/1994 in wisselende samenstelling. Ontstaan uit een bijdrage aan de jaarlijkse schoolcarnaval.

Daarna zijn wij meer naar buiten getreden met kolderieke dans-, show- en cabaretacts. Hiermee hebben we de grenzen van ons 'werkgebied' verlegd naar Kerkrade, Simpelveld, Landgraaf, Heerlen en omstreken. Maar ook in Maastricht en Sittard heeft men ons ontdekt. Ja, zelfs tot in België en Duitsland aan toe!

Meer info vind je op
tabblad Geschiedenis.